Algemene Dierenkliniek Randstad

03-322 78 11 - Frans Beirenslaan 155, 2150 Borsbeek

Jolipet vriesverse voeding

Al jaren biedt Dierenkliniek Randstad haar klanten voeding aan in korrels, blik of maaltijdzakjes. Sinds kort kwamen daar worsten bij en nu ook vriesverse voeding.

Waarom Jolipet vriesverse voeding?

Voeding, op basis van rauw vlees, verse groenten en fruit, vormt het natuurlijke dieet voor uw hond. Het is echter erg tijdrovend om zelf de juiste ingrediënten te vinden, laat staan ook nog te gaan koken. De vriesverse voeding van Jolipet brengt een gezonde en toch praktische oplossing. Dankzij het bewezen productieproces, worden natuurlijke vitamines en mineralen behouden. Er worden geen kleurstoffen, bewaarmiddelen of smaakstoffen toegevoegd.

Jolipet Horse Adult hond

Jolipet Adult Horse hondenvoer 1 kg.

Jolipet horse voor uw hond is een volledig en hoogwaardig voeder voor volwassen honden, op basis van een unieke eiwitbron. Deze voeding garandeert een maximale verteerbaarheid door ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Klinische verteringsproeven bewijzen deze uitzonderlijk hoge verteerbaarheid. Dit uit zich ook in een vermindering van de ontlasting, een bijkomend voordeel.

De voeding is als volgt samengesteld: Samenstelling Jolipet Adult Horse hondenvoer.

 • 1 - Paard: vlees van de beste kwaliteit, slachtafval wordt niet gebruikt. Paardenvlees geschikt voor menselijke consumptie maakt 45 procent uit van Jolipet Horse Adult.
 • 2 - Gezuiverde mineralen en vitamines: zorgen voor maximale opname in de vertering, om ondermeer te voorzien in een optimale calcium/fosforverhouding.
 • 3 - Plantaardige oliën en vetten: deze voorzien in de ideale omega-6/-3-verhouding.
 • 4 - Vriesverse appel: de bron van natuurlijke vitamines.
 • 4 en 5 - Licht geblancheerde rijst, wortel en erwten: deze zorgen voor gemakkelijke vertering.

Jolipet Adult Hypoallergenic hond

Jolipet Adult Hypoallergen hondenvoer 1 kg.

Zeker honden met voedselovergevoeligheid kunnen baat hebben bij vriesverse voeding. Voor hen is kwaliteit van de ingrediënten van het allergrootste belang. Het is daarom dat we kozen voor Jolipet Hypoallergenic hondenvoer. De zuivere ingrediënten, hygiënische productiemethoden en de steun van jarenlange wetenschappelijke onderzoeken zijn de reden voor onze keuze.

Dit hypoallergeen dieet is gebaseerd op één eiwit- en één koolhydratenbron. Meer specifiek worden deze ingrediënten gebruikt: Samenstelling Jolipet Adult Hypoallergen hondenvoer.

 • 1 - Paardenharten: goed voor 55% en een magere, hoogkwalitatieve eiwitbron, rijk aan ijzer en vitamine B
 • 2 - Gezuiverde mineralen en vitamines: garantie voor maximale opname in de vertering, om ondermeer te voorzien in een optimale calcium / fosfor verhouding
 • 3 - Plantaardige oliën en vetten: voorzien in de ideale omega-6/-3-verhouding
 • 4 - Licht geblancheerde rijst: deze zorgt voor gemakkelijke vertering en is een bron van noodzakelijke energie

Jolipet Cat Hypoallergenic

Jolipet Adult Hypoallergen kattenvoer 800 gr.

Uiteraard kan niet alleen de hond maar ook de kat last hebben van voedselovergevoeligheid. Gelukkig hebben we daar ook een antwoord op: Jolipet Cat Hypoallergenic. Deze vriesverse voeding is gebaseerd op één eiwit- en één koolhydratenbron.

Een kat heeft specifieke noden en dat uit zich ook in de ingrediëntenlijst. De basisprincipes van wetenschappelijk onderbouwde voeding, vervaardigd met ingrediënten geschikt voor menselijke consumptie, blijft vanzelfsprekend overeind. Samenstelling Jolipet Adult Hypoallergen kattenvoer.

 • 1 - Paardenhart en mager spiervlees: goed voor zeventig procent. Dit vlees is de kwaliteitsbron van eiwitten, rijk aan ijzer en vitamine B.
 • 1 - Paardenlever: een natuurlijke bron van vitamine A en een natuurlijke smaakversterker.
 • 2 - Gezuiverde mineralen en vitamines: maximale opname in de vertering, om ondermeer te voorzien in een optimale calcium/fosforverhouding
 • 3 - Plantaardige oliën en vetten: voorzien in de ideale omega-6/-3-verhouding.
 • 4 - Puree aardappelen: een essentiële gemakkelijk verteerbare bron van energie.

Handig in gebruik

Iedere verpakking bevat schijfjes (nuggets). Deze zijn niet aan elkaar gevroren en maken het makkelijk om de correctie portie te ontdooien.

Ontdooien kan door twaalf uur voor de maaltijd het gewenst aantal nuggets uit de vriezer te halen en in de koelkast te laten ontdooien. Zes minuten op laag vermogen in de magnetron is ook een optie.

Wie het voer graag warm opdient, kan de schijfjes tien minuutjes opwarmen in de pan.

Het aanbod van Dierenkliniek Randstad

Wij beschikken steeds over voorraad van deze Jolipet voedingen:

 • Horse Adult hond 1kg
 • Hypoallergen hond 1 kg
 • Hypoallergen kat 800gr

Array