Algemene Dierenkliniek Randstad

03-322 78 11 - Frans Beirenslaan 155, 2150 Borsbeek

Ramses op bezoek

Het gebeurt niet iedere dag dat we een patiënt over de vloer krijgen die al twintig jaar op ons vertrouwt voor de medische zorgen. Ramses kwam vandaag op controle bij dierenarts Debora Calis en dat gaat bij ons dan ook niet ongemerkt voorbij.

Ramses werd twintig jaar geleden gevonden door zijn baasjes. Een groot geluk want in de loop der jaren heeft deze kat wel wat verzorging nodig gehad. Ramses neemt hartmedicatie (omwille van een hartruis), wordt nauwgezet opgevolgd middels bloedonderzoek en medicatie in verband met de schildklier en heeft al eens problemen gehad met de blaas.

Ramses is wat loomer dan vroeger en springen lukt minder goed dan toentertijd, maar gezien zijn hoogbejaarde leeftijd hoort dat erbij. Wij hopen nog lang voor Ramses te mogen zorgen.

Ramses op de arm bij dierenarts Debora CalisRamses, twintig jaar.