Algemene Dierenkliniek Randstad

03-322 78 11 - Frans Beirenslaan 155, 2150 Borsbeek

Johan Van Tilburg wint de Savab award.

Johan Van Tilburg is begin dit jaar op pensioen gegaan. Hij is één van de stichters van onze dierenkliniek. Op het Savab congres ( Small Animal Veterinary Association Belgium ) ontving hij de Savab award. Deze wordt jaarlijks toegekend aan een verdienstelijke dierenarts die zich jarenlang heeft ingezet voor het dierenartsenberoep. Naast zijn verwezenlijkingen in onze dierenkliniek, werd hij gelauwerd voor zijn inspanningen als voorzitter van Savab en als voorzitter van Fecava ( Europese dierenartsenvereniging ). Alle collega's van dierenkliniek Randstad feliciteren Johan met zijn prachtige carrière en danken hem voor zijn jarenlange inzet en gedrevenheid. De uitreiking van de prijs kan herbekeken worden via onderstaande link: https://youtu.be/6jtwFMcT8pU