Frank Nackers

Frank heeft sinds 2004 een professionele band met de dierenkliniek. Dit is het jaar dat hij zijn masteropleiding handelswetenschappen voltooide aan de toenmalige Lessius Hogeschool, heden Thomas More, te Antwerpen. De opgedane academische kennis, vulde hij aan met diverse opleidingsonderdelen binnen de managementwetenschappen aan de Open Universiteit Nederland.

Sinds 2019 legt hij zich toe op het praktijkmanagement. Hij omschrijft zijn taak graag als het “ontzorgen van de medische staf”. Zijn baan bestaat er dan ook uit de voorwaarden te scheppen waarin hun talenten kunnen bloeien.

Hij is bevoegd voor de human ressources waaronder het aanwerven van de facilitaire medewerksters en paraveterinair assistenten. Daarnaast is inkoop en het onderhouden van de leveranciersrelaties een taak die hij graag op zich neemt. Frank is tevens de go-to voor ICT of GDPR-gerelateerde vragen en verantwoordelijk voor de website.

Naast deze taken die voornamelijk op een bureaustoel plaatsvinden, is hij graag actief op de werkvloer, dicht bij de collega-medewerkers. Hij neemt met evenveel plezier een schroevendraaier of bezem ter hand als een computermuis. Het is deze leuke afwisseling in het takenpakket waar hij plezier uit put.

In zijn vrije tijd vertoeft hij graag bij zijn vriendin en haar Engelse Cockers. Niet zelden vind je hen terug op nationale en internationale hondententoonstellingen in België of de buurlanden.

Iedere dinsdagavond is het centrum van de stad Mechelen zijn outdoor gym. Met een groep gelijkgestemden gaat hij een uur op Urban Fitcamp waar de groep al joggend de stad doorkruist van de ene oefening naar de andere. Kijk dus niet raar op als je in die buurt vijftien sportievelingen langs de kant van de weg ziet squatten.