Algemene Dierenkliniek Randstad

03-322 78 11 - Frans Beirenslaan 155, 2150 Borsbeek

Onze kliniek

In 1987 werd dierenkliniek Randstad opgericht als één van de eerste dierenklinieken in Vlaanderen.

Ondertussen zijn wij uitgegroeid tot een team van meer dan vijftien dierenartsen, waarvan er vier Europees specialist zijn.  Een bijkomende dierenartsen van ons team is  met de specialistenopleiding gestart.

Groepsfoto

De kennis en mogelijkheden in de geneeskunde voor kleine huisdieren zijn de laatste jaren sterk toegenomen en dit is nog steeds in volle ontwikkeling. Hierdoor is het erg moeilijk om als dierenarts van alles op de hoogte te blijven. Daarom legt elke dierenarts zich naast de algemene diergeneeskunde toe op een bepaald vakgebied en schoolt zich hierin voortdurend bij. Enkel op die manier is het mogelijk om van de laatste ontwikkelingen binnen elk vakgebied op de hoogte te blijven. Hierin schuilt dan ook de sterkte van ons team.

  • Naast de vele dierenartsen zijn er ook meerdere dierenartsassistentes actief.
  • In 2004 werd het gebouw uitgebreid met extra consultatieruimtes en operatiezalen.
  • Wij beschikken over een aparte wachtzaal voor honden en een aparte wachtzaal voor katten en knaagdieren.
  • Voor het hospitaliseren van de dieren hebben we zes verschillende hospitalisatieruimtes met in totaal een veertigtal hokken.
  • In onze kliniek kan u terecht voor een brede waaier aan diergeneeskundige zorgen. Wij hechten evenveel belang aan kleine kwaaltjes en preventieve gezondheidszorg als aan het uitvoeren van hooggespecialiseerde onderzoeken of ingrepen.
  • Bij onze operaties wordt groot belang gehecht aan steriliteit, monitoring van de anesthesie en aan pijnbestrijding.


Gebouw

Array