Algemene Dierenkliniek Randstad

03-322 78 11 - Frans Beirenslaan 155, 2150 Borsbeek

Hospitalisatie

Indien uw dier ernstig ziek is, kan een hospitalisatie noodzakelijk zijn. Op die manier kunnen we uw dier de beste zorgen toedienen.
Ook bij een operatie wordt uw dier gehospitaliseerd.
Hiervoor beschikken we over meer dan 30 hokken en een hondenweide.

Bij een meerdaags verblijf houden we u telefonisch op de hoogte van de gezondheidstoestand van uw dier.
Voor de rust van de dieren willen we bezoeken van de baasjes beperkt houden. Na het bezoek aan uw hond, gaan sommige honden blaffen en erg onrustig worden omdat ze niet begrijpen waarom het baasje hen niet meeneemt naar huis. Dit brengt stress teweeg bij uw dier, maar ook bij de andere gehospitaliseerde dieren.
We begrijpen echter dat vele baasjes toch graag een bezoekje willen brengen, zeker als hun dier voor lange tijd in de kliniek moet blijven. Daarom voorzien we dat u in overleg met de behandelende dierenarts een kort bezoekje kan brengen. Om praktische redenen worden deze bezoekjes meestal gepland tussen 16 en 18 uur.

Onze hospitalisatie

Momenteel bouwen wij een nieuwe hospitalisatie. De dieren zijn tijdelijk verhuisd naar een andere ruimte in onze kliniek. In afwachting van nieuwe infrastructuur, houden wij u op de hoogte van de vorderingen. Deze werken hebben tijdens de uitvoer geen impact op de zorg voor uw huisdier.

Array